loading...
ضرر میکنی اگه نبینی

R-MAN بازدید : 329 شنبه 29 بهمن 1390 نظرات (0)

http://www.simplyzesty.com/wp-content/uploads/2011/07/FaceBook-Logo.png

برای شرکت در قرعه کشی کارت شارژ هفتگی از اینجا ایمیل خود را ثبت کنید


http://upnightskin1.persiangig.com/image/Learn%20Face%20Book/FaceBook.jpg

 

اگر از کاربران فیس‌ بوک هستید حتماً بسیاری از صفحات را مشاهده کرده اید که برای سایت یا وبلاگ سازمان ، شرکت و حتی وبلاگ های شخصی وجود دارند که کاربران فیس‌بوک می توانند آن ها را با کلیک بر روی پسندیدم ( Like ) در آن صفحه آخرین نوشته هایش را دنبال کنند و برای آن ها نظر بفرستند و یا با دیگر دوستان خود به اشتراک بگذارند. البته امکانات صفحات فیس‌بوک بسیار زیاد است و در این مطلب توضیح کامل آن ها و اینکه چگونه می توانیم از آن ها استفاده کنیم نمی گنجد. در این مطلب از تورتک برسی می کنیم که چگونه ما هم برای سایت یا وبلاگ خود یک صفحه هواداران ( Fan Page ) بسازیم.

 

چرا باید یک صفحه فیس بوک برای سایت خود بسازم ؟

دلایل زیادی وجود دارد که شما تصمیم به ایجاد یک صفحه برای سایت یا وبلاگ خود در فیس‌بوک کنید. اما مهترین دلایل این کار را در لیست زیر می توانید بخوانید.

۱. ایجاد ترافیک بیشتر برای سایت خود ( از طریق لینک ها در صفحه ی فیس‌بوک خود )

۲. ایجاد ارتباط بیشتر با بازدید کنندگان سایت خود

۳. گسترش دادن نام سایت یا وبلاگ  خود در میان کاربران اینترنتی

۴. آنالیز کردن مطالب خود با دیدن تعداد پسندیدن هایی که برای هر مطلب از سایت شما از طرف کاربران ساخته می شود.

۵. پیشرفت در بهینه سازی سایت خود در موتورهای جستجوگر ( SEO ) ( در مقاله ای دیگر کامل در مورد دلیل آن بحث می شود )

۶. ساخت سایت یا وبلاگ چسبناک تر ! ( دنبال کننده های بیشتری برای مطالب خود پیدا کنید.

۷. تبلیغات و درآمد زایی

۸. و …

 

چگونگی ایجاد یک صفحه در فیس‌ بوک :

ساخت صفحه جدید در فیس‌بوک بسیار آسان است و هیچ تفاوتی نمی کند که شما صفحه خود را برای سایت و یا به منظور دیگری ایجاد کنید. برای این کار کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

۱. به صفحه اصلی فیس‌بوک بروید و با حساب کاربری خود وارد فیس‌بوک  شوید. اگر حساب کاربری در فیس‌بوک ندارید می توانید آن را در همان صفحه اصلی ایجاد کنید.

۲. به آدرس ساخت صفحه جدید در فیس‌بوک بروید ( http://www.facebook.com/pages/create.php )

3. با توجه به موضوع فعالیت سایت یا وبلاگ خود بر روی یکی از تصاویر کلیک کرده و سپس در منوی باز شو پدیدار شده باز هم مرتبط ترین گزینه با موضوع فعالیت سایت خود را انتخاب کرده و در فیلد متنی پایین آن نام صفحه خود را وارد کنید. این نام باید یک نام یکتا و منحصر به فرد باشد. تیک گزینه I agree to Facebook Pages Terms  را زده و سپس بر روی دکمه شروع کنید کلیک کنید.

http://upnightskin1.persiangig.com/image/Learn%20Face%20Book/FaceBook2.jpg

 

4. اگر نام انتخاب شده برای صفحه قبلاً ثبت نشده باشد شما به صفحه فیس‌بوک خود منتقل می شوید به همین راحتی شما یک صفحه جدید برای وب سایت خود ایجاد کرده اید. حال شما یک صفحه با آدرسی مانند دارید که تمامی کاربران با مراجعه به آن می توانند به صفحه شما وارد شوند.

http://www.facebook.com/pages/Panjshir-Boys/127346047367699

نمای صفحه تازه در ساخت صفحه فیسبوک

 

5. برای انتخاب یک تصویر برای صفحه خود می توانید بر روی گزینه بارگذاری تصویر از قسمت افزودن عکس کلیک کنید.

۶. برای دعوت از دوستان خود برای دنبال کردن صفحه شما می توانید روی گزینه پیشنهاد به دوستان از قسمت دوستانتان را دعوت کنید کلیک کنید.

۷. از قسمت به هوادارانتان بگویید می توانید به کل لیست مخاطبان خود در ایمیل خود نامه ای ارسال کنید و آن ها را از ایجاد صفحه جدید آگاه کنید.

۸. از قسمت وضعیت بروزرسانی‌های پیام‌ها می توانید به دیوار صفحه خود مطلب جدید ارسال کنید.

۹. از قسمت این صفحه را بر روی تارنمای خود تبلیغ کنید می توانید کدی دریافت کنید که با کپی کردن آن در قالب وب سایت یا وبلاگ خود می توانید به تمامی بازدید کنندگان خود این امکان را بدهید که  چند تن از کسانی که صفحه شما را دنبال می کنند مشاهده کنند و خود صفحه شما را دنبال کنند ( دکمه Like کافیست در وب سایت شما کلیک کنند )

 

http://upnightskin1.persiangig.com/image/Learn%20Face%20Book/FaceBook1.jpg

10. کافیست در صفحه نمایش داده شده بر روی گزینه ویرایش صفحه کلیک کنید تا به قسمت مدیریتی صفحه فیس‌ بوک خود وارد شوید. در قسمت مدیریتی شما بسیاری از تنظیمات را می توانید بر روی صفحه هواداران خود اعمال کنید. برای مثال برای ثبت آدرس سایت خود می توانید در قسمت اطلاعات پایه این کار

 

را انجام دهید و یا در قسمت مدیریت مجوزها تعیین کنید که چه کسانی می توانند بر روی دیوار صفحه شما بنویسند و یا اصلاً وقتی کاربری به صفحه شما می آید به صورت پیش فرض چه تبی به آن نشان داده شود که به صورت پیش فرض تب دیوار است.

 

آیا امکان حذف صفحه خود از فیس‌بوک وجود دارد ؟

بله ، شما در هر زمان و به هر دلیلی می توانید با رفتن به قسمت ویرایش صفحه > مدیریت مجوزها و با کلیک بر روی گزینه  # نام صفحه # را برای همیشه پاک کن صفحه خود را برای همیشه از فیس‌بوک پاک کنید.

برچسب ها چگونگی ایجاد صفحه هواداران فیس‌ بوک برای سایت خود یا وبلاگ خود , چگونگی ایجاد صفحه هواداران فیس‌ بوک برای سایت خود یا وبلاگ خود جدید , چگونگی ایجاد صفحه هواداران فیس‌ بوک برای سایت خود یا وبلاگ خود رایگان , چگونگی ایجاد صفحه هواداران فیس‌ بوک برای سایت خود یا وبلاگ خود زیبا , چگونگی ایجاد صفحه هواداران فیس‌ بوک برای سایت خود یا وبلاگ خود قنشگ , چگونگی ایجاد صفحه هواداران فیس‌ بوک برای سایت خود یا وبلاگ خود شیک , چگونگی ایجاد صفحه هواداران فیس‌ بوک برای سایت خود یا وبلاگ خود جالب , چگونگی ایجاد صفحه هواداران فیس‌ بوک برای سایت خود , چگونگی ایجاد صفحه هواداران فیس‌ بوک برای سایت خود جدید , چگونگی ایجاد صفحه هواداران فیس‌ بوک برای سایت خودرایگان , چگونگی ایجاد صفحه هواداران فیس‌ بوک برای سایت خود زیبا , چگونگی ایجاد صفحه هواداران فیس‌ بوک برای سایت خود قشنگ , چگونگی ایجاد صفحه هواداران فیس‌ بوک برای سایت خود شیک چگونگی ایجاد صفحه هواداران فیس‌ بوک برای سایت خود , چگونگی ایجاد صفحه هواداران فیس‌ بوک برای سایت خود شیک , چگونگی ایجاد صفحه هواداران فیس‌ بوک برای سایت خود جالب , چگونگی ایجاد صفحه هواداران فیس‌ بوک برای سایت خود دیدنی , فیس بوک , بوک , فیس , امزش چگونگی ایجاد صفحه هواداران فیس‌ بوک برای سایت خود , اموزش رایگان , اموزش رایگان چگونگی ایجاد صفحه هواداران فیس‌ بوک برای سایت خود , رایگان , اموزش وبلاگ نویسی ,
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 490
  • کل نظرات : 25
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 36
  • آی پی امروز : 109
  • آی پی دیروز : 76
  • بازدید امروز : 229
  • باردید دیروز : 315
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 761
  • بازدید ماه : 4,377
  • بازدید سال : 48,738
  • بازدید کلی : 1,129,152
  • کدهای اختصاصی

    انوع فال و اس ام اس